Lunchmenyn för V 47 ser ut så här och kostar 109 Kr:

  • Måndag
  • Stekt torsk, dansk remoulad, ärtor, kokt potatis
  • Rimmad oxbringa, pepparrotssås, morötter, kokt potatis

 

  • Tisdag
  • Västerbottenbakad sej, champinjoner, musselsmörsås, kokt potatis
  • Raggmunk med fläsk serveras med rårörda lingon

 

  • Onsdag
  • Pankostekt långa, skagenröra, rostad blomkål, kokt potatis
  • Halv special med ost/jalapenokorv, potatispuré, rostad lök

 

  • Torsdag
  • Fisk- och skaldjurssoppa med bakade rotfrukter, räkor, aioli
  • Pannbiff med lök, gräddsås, rårörda lingon, potatispuré

 

  • Fredag
  • Ugnsbakad kolja, rostade betor, kapris, brynt smör, kokt potatis
  • Boeuf Bourguignon serveras med potatispuré
  • Fredagsspecialen: 169 Kr
  • Skaldjursfärserad rödtunga, ostronskivling, krondillsås, potatispuré

 

Veckans vegetariska:

  • Måndag – Onsdag
  • Falafel i pitabröd, sallad, mynta, yoghurt, syrad lök

 

  • Torsdag – Fredag
  • Risotto med bakade tomater, kronärtskocka, spenat, parmesan

 

  • Dessert måndag – fredag: 99 Kr
  • Créme Brullé

Serveras måndag – fredag, 11.30 – 14.00, 109 Kr inkl salladsbuffé, hembakat bröd, stilla- eller bubbelvatten, kaffe och liten kaka