Lunchmenyn för V 42 ser ut så här:

  • Måndag
  • Ugnsbakad kolja, svamp, jordärtskockor, spenat, krondillsås, potatispuré
  • Klassikern: Kalops serveras med rödbetor och kokt potatis

 

  • Tisdag
  • Stekt sej, purjolök, fänkål, tomat, persiljecréme, kokt potatis
  • Raggmunk serveras med stekt fläsk och rårörda lingon

 

  • Onsdag
  • Bakad torsk, blomkålspuré, räkor, pepparrot, brynt soyasmör, kokt potatis
  • Lasagne serveras med ruccola och parmesan

 

  • Torsdag
  • Fiskgratäng med räkor och pommes duchesse
  • Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

 

  • Fredag
  • Stekt rödspätta, rostade betor, citron, persilja, brynt smör, kokt potatis
  • Grillat kycklingbröst, champinjoner, lök, smörad kycklingbuljong, potatispuré

 

Veckans vegetariska:

  • Måndag – Onsdag
  • Bönchili, syrad kål, creme fraiche, grillat bröd

 

  • Torsdag – Fredag
  • Indisk blomkålscurry, spenat, mynta, yoghurt, ris

 

Serveras måndag – fredag, 11.30 – 14.00, 109 Kr inkl salladsbuffé, hembakat bröd, stilla- eller bubbelvatten, kaffe och liten kaka